Een inbouwmeubel is een investering in uw woongenot. De prijs van uw inbouwmeubel wordt bepaald door de materialen en hoeveel werk het is om de meubel te maken. De omvang van de meubel, eventuele laden en deuren, en schuine hoeken hebben invloed op de prijs. Het netjes inbouwen van een meubel kost ook tijd en dat is soms wat meer werk dan anders.

Omdat iedere inbouwmeubel uniek is, is het maken van een offerte ook maatwerk. Om een gevoel te geven van wat u kunt verwachten staan hieronder aantal voorbeelden van inbouwmeubels die ik gemaakt heb. Hier leg ik uit wat ze hebben gekost en waar de prijs uit is opgebouwd.

Garderobekast

De plek waar de gangkast komt te staan was 40 cm diep tot aan de deur van de meterkast. Door de deur van de meterkast te versmallen konden er toch kasten van 60 cm diep in en konden alle jassen er in hangen. In het midden staan 2 kasten van 50 cm breed en 201 cm hoog, met 6 binnenlades en daarboven ruimte om de jassen te hangen. De buitenkasten heb ik smaller gemaakt. En de 4 bovenkasten heb ik uit 2 hoge kasten gemaakt. De buiten deuren heb ik versmalt en de bovendeuren ingekort en een aantal scharniergaten opnieuw geboord. Ik heb deze kast kost 3047,35 euro waarvan 1250 euro aan materiaal en 1797,35 aan het ontwerpen, overleggen en bouwen.

 

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.[/vc_column_text]

Trapkast

 

 

 

Hier wat tekst over deze kast

Prijs: xxxx euro